POPIS
Indické koření Tandoori Masala je pikantní, kořeněná směs vhodná na vhodná na kuřecí maso, pečené a grilované maso či zeleninu, ryby králičí, jehněčí maso, špízy, na zeleninu například mrkev, cuketa, lilek Využívá se zejména v indické kuchyni v kombinaci se sýrem Paneer Skvěle vynikne také v jogurtové marinádě, do které můžete marinovat maso, zeleninu či sýr Má zemitou chuť a zářivě červenou barvu
Využijte výhodný balíček Tandoori Masala 3 x 100 g nebo Tandoori Masala 6 x 100 g
SPECIFIKACE
Složení: sůl, koriandr, hořčice, řepa extrakt, pískavice řecké seno, černý pepř, cibule, skořice, česnek, kmín, muškátový oříšek, zázvor, kardamon, hřebíček, paprika, chilli, celer, extrakt koření, přírodní barvivo (paprikový extrakt, kari extrakt, červený oxid železitý), citrónový olej, kyselina citrónová, protispékavá látka (Si)
Hmotnost: 100 g
PRAKTICKÉ RADY
Uchovávejte na suchém chladném místě Po použití vždy uzavírejte
Tandoori kuře v jogurtu
Ingredience:
1 kg kuřecích prsou, šťáva z poloviny citronu, 1 jogurt bílý, 2 lžíce tandoori masala, sůl a pepř podle chuti
Postup:
1 Maso očistíme a usušíme papírovou utěrkou
2 Smícháme si suroviny na marinádu: jogurt, šťávu z citronu, tandori pepř, sůl a pepř smíchejte a přelijte ní maso aby byl každý kousek obalený v marinádě Nechte marinovat nejlépe přes noc ale postačí i 1 až 2 hodiny
3 Grilovací pánev necháme pořádně rozpálit a opékejte na kapce olivového oleje cca 7 minut
Podávejte s grilovanou zeleninou nebo rýží Kuře pokapejte limetkovou šťávou a posypte koriandrem
CO DÁL?
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky TRS nebo podobné produkty