Pravá belgická čokoláda Callebaut na přípravu mléčné čokoládové fontány s obsahem 37,8% kakaa vděčí za svou jemnou a hladkou chuť právě skutečnému obsahu kakaového másla a kakaového prášku.
Tipy na přípravu fontány:
Čokoláda je ve formě čokoládových peciček, které obsahuji větší procento kakaového másla než běžná tmavá čokoláda. Z toho důvodu není nutné přidávat další suroviny pro získání ideální chuti i textury čokolády.
Pokud chceme docílit jemnější chuti fontánové čokolády, pak doporučujeme přidat malé množství 33% smetany.
Čokoládové pecičky sypeme přímo do samotné fontány bez předchodích úprav. Pokud nemáte s fontánou předchozí zkušenost nebo dostatek času, pak je možné část čokolády roztopit předem na vodní lázni.
Min. obsah kakaa: 37,8%, minimálně 19,4% mléčného podílu
Obsah: 300 g
Složení:
kakaová hmota
kakaové máslo
cukr
sušené mléko
emulgátor: sójový lecitin
přírodní extrakt z pravé vanilky
Alergeny: Obsahuje sóju, mléko (laktózu). Může obsahovat stopy ořechů.
Upozornění: Čokoládu objednáváme ve velkém 10 kg balení a sami ji vakuově balíme do menších balíčků. Čokoládu Callebaut tedy neobdržíte v originálním balení, ale zavakuovanou v průhledném plastovém obalu. Kvalita čokolády se tímto procesem nijak nemění. Děkujeme za pochopení.
Alergeny: Obsahuje sóju, mléko (laktózu). Může obsahovat stopy ořechů.
NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY
(Údaje pro 100 gramů)
Kalorie: 2449 kJ / 585 kcal
Tuky: 40 g z toho nasycené mastné kyseliny: 24 g
Sacharidy: 48 g z toho cukry: 47 g
Bílkoviny: 6,5 g
Sůl: 0,19 g.